(非會員)
2006-07-19 32 瀏覽
今日同朋友去Chef Lung午餐,我地雖然知道Chef Lung地址,不過去到都係搵左一陣,原因就係呢間野係冇招牌,我都知佢\地地方少,但至起碼都整個牌係到指點一下嘛!搞到我地都唔知有冇去錯地方…入到去,但係又冇人理我地,過左一陣先冷淡話:「食野就坐低啦」,我地黎你度食野,但係老闆娘都唔使好似好唔歡迎我地先得架。我地坐低之後,老闆娘走黎問我地食咩,但係我地第一次黎,點知有咩食?諗住要個menu睇下,點知原來係冇呢d野,因為只有三樣野食,就係魚、牛腩同豬扒,但其實作為一間餐\廳,整翻張簡單的menu都好應該啦。可能因為係村屋的關係,衛生當然會冇咁好,只係都應該有個限度…因為我地食野之前,見到一隻類似小蟑螂的昆蟲…作為一間餐\廳,蟑螂呢d危險野應該不能出現的,但係牠就在檯上面,真係嚇親我地。不過,若果老闆娘的態度好點也可以彌補以上的不足,可是老闆娘真係笑一笑都不多啊,雖然不至於口黑面黑,只係木獨左d,老闆娘,記住笑多d啦!仲有就係好好記住我地點過d咩食啊!費是見你問來問去啦!其實呢間餐\廳d野食味道唔錯架,我地都食左好多野,而且兩個人都係五十蚊多d,都算抵食,只要改善到以上d問題,呢間餐
其實呢間餐\廳d野食味道唔錯架,我地都食左好多野,而且兩個人都係五十蚊多d,都算抵食,只要改善到以上d問題,呢間餐\廳就真係抵得去啦!