工作關係與朋友再度來到元朗🙂‍↕️鬱鬱蒼蒼既下雨天行到鳳攸北街一間叫Sole Coffee既咖啡店同朋友決定入去食啲野暫避雨絲早餐選擇不算太多,我地各自嗌左一個All Day Breakfast 見到餐牌上有tiramisu coffee,就算冇得跟餐價嗌都要一試🤨呢杯Tiramisu coffee真係冇得頂一嚟到已經係視覺嘅享受分咗三次去食上面塊手指餅第一次:咁一口咬落去脆口, Tiramisu cream嘅奶油味都好出第二次:輕輕浸落杯咖啡度, cream同咖啡融合咗之後, 外面Creamy入邊都仲係脆卜卜,真係好似食緊Tiramisu第三次:將塊手指餅浸落去杯咖啡度,直到覺得差唔多要斷為止,塊餅索晒啲咖啡味,口感好似棉花咁,正!Cappuccino就冇乜特別,純粹望住杯嘢覺得好治癒,可能係因為白雪雪😂Deluxe All Day Breakfast望住個擺盤真係覺得好整齊好治癒😂😂Cumberland腸好Juicy不過最令我意外係佢兩塊多穀麵包,本身我同朋友都麻麻哋食穀物,不過呢塊麵包整到好脆口,上面有少少牛油,食落又幾好食喎All Day breakfast 塊多士好脆好香!!!
工作關係與朋友再度來到元朗🙂‍↕️

Deluxe All Day Breakfast
望住個擺盤真係覺得好整齊好治癒😂😂
Cumberland腸好Juicy

All Day breakfast
塊多士好脆好香!!! 平時食多士一定要搽好多牛油先覺得好食,但呢塊麵包本身就已經好香,甚至都唔需要再擺其他嘢喺上面

水波蛋我都覺得佢做得幾好,時間控制得幾好

估唔到純粹入嚟避雨食啲嘢,意外發現一間好餐廳🤣