2020-06-13 211 瀏覽
今日禮拜六又同我嘅另一半和我們的宝貝去食飯行街街。 成日經過呢間鋪我都唔識得讀舖頭名係乜東東, 淨係知道佢係帆船酒店範圍嘅餐廳, 經常排長龍。一袋坐低覺得啲裝修好新潮,富有香港風情。因為肚仔餓所以叫了, 幾多嘢食。泰式拼盤泰式飛天通菜黑松露筍配意大利飯.,肉類 雜扒 大拼盤日清芥末煙三文魚薄餅泰式飛天通菜 一來到香氣撲鼻, 太肚餓冇影相已經不停夾入口。 好好食。黑松露筍配意大利飯一樣!一來到香氣撲鼻!鐵黑松露味飛入鼻,忍唔住,已經畢咗入口! 泣帶子煎得啱啱好!好甜 !食咗一輪先醒起要影相所以將相應有冇咁好睇。泰式拼盤因為先前2嗰太好食!所以充滿希望。 點知 非常失望.... 裏面啲肉炸得好乾, 味精美極重 完全覺得同快餐店嗰啲差唔多.肉類 雜扒 大拼盤同泰式拼盤一樣,失望.... 啲肉炸過龍, 味精美極重 完全覺得同快餐店一樣。日清芥末煙三文魚薄餅餅底太乾, 上面片三文魚 勉強可以, 但係佢 配片橙真係麻麻地。 好怪!因為 之前嗰兩味肉太過熱氣, 太硬喇.所以要飲番杯啤酒, 服務員介紹我飲, 香港本地啤酒獅子山下,顏色好深色。 飲落口好劫, 覺得酒精同味道重, 完全唔覺得係手打啤酒好怪

一袋坐低覺得啲裝修好新潮,富有香港風情。

因為肚仔餓所以叫了, 幾多嘢食。

泰式飛天通菜
黑松露筍配意大利飯.,
肉類 雜扒 大拼盤

泰式飛天通菜
一來到香氣撲鼻, 太肚餓冇影相已經不停夾入口
。 好好食。

黑松露筍配意大利飯
所以將相應有冇咁好睇。

肉類 雜扒 大拼盤

日清芥末煙三文魚薄餅

因為 之前嗰兩味肉太過熱氣, 太硬喇.
所以要飲番杯啤酒, 服務員介紹我飲, 香港本地啤酒獅子山下,顏色好深色。 飲落口好劫, 覺得酒精同味道重, 完全唔覺得係手打啤酒好怪。 可能我唔識欣賞。
獅子山本地啤酒

後尾埋單見到904蚊。 貴定平, 大家決定啦。