Afternoon tea time☕️🍴 Lets chillllll🌸..位於灣仔既銅鑼灣利景酒店,被我發現一間屬於傳統帶古典味道既地庫餐廳,經過旋轉樓梯落到地下帶來別有洞天既感覺,環境寧靜舒服,帶高貴典雅,趁Weekend 午後有時間,就來吃個精緻 afternoon tea☕️🍴。呢個tea set 真係好飽肚😳,有咸有甜仲有唔少得既scone。貫徹傳統點心+ fusion 西越泰風味,味道不錯,岩晒香港人口味❤️。而正值Weekend 仲有free drinks —— 奉送 意大利汽酒(2杯) 🥂🍾,性價比十分之高,咁正大家記得Weekend 黎食喔🥳!SAVOURIES椒鹽一口鮑魚、精緻懐舊港式蝦多士,豬肉及雞肉串燒 配 黑松露醬、金盞脆脆帶子、容姐越南春卷SWEETS清香檸橘瑪德蓮蛋糕、青蘋果白朱古力乳酪杯、紐約芝士餅、黑松露特濃朱古力撻、容姐越南春卷、傳統英式鬆餅 (原味•特濃朱古力) 配 果醬、朱古力醬、奶油忌廉DRINKS🔸Selection of Specialty Tea or Coffee🔸Comes with Prosecco (2 glasses)..×××××

SAVOURIES

SWEETS