我今日喺尖東海旁行過去半島中心,原來地庫有間酒吧,酒吧內環境昏暗,好有情調。仲有我最鍾意玩嘅飛鏢機即刻吸引咗我入餐廳。酒吧每日都做緊不同款式嘅Cocktail買一送一優惠對於鍾意飲Cocktail嘅女士就好幸福☺️至於喜歡啤酒嘅男士,放心嗰度有多款啤酒俾你揀!酒吧入邊菜單好多選擇可以食炒粉麵湯粉麵小菜同埋打冷。主菜:🍴鵝肉併盤呢個拼盤有幾款食品,主打嘅鵝肉肉質軟身,點埋酸汁非常好食🦐沙拉醬炒蝦球外邊餐廳通常係咕嚕炒蝦球,好少用沙律醬炒。但配埋菠蘿快炒令到蝦肉提鮮。炸豬扒薯條-新鮮炸起卜卜脆,送酒一流🍸Saturdays Cocktail:⭐️Cape Colder(Vodka, Cranberry juice)⭐️Snowball(Advocaat,7up)我自己比較鍾意酒精濃度高少少再溝番酸酸地嘅飲品,所以我會鍾意Cape Colder多d。Snowball就啱鍾意飲有氣嘅飲品既朋友。♦️下次經過尖東想飲酒,不妨試吓TON180!

酒吧入邊菜單好多選擇可以食炒粉麵湯粉麵小菜同埋打冷。

主菜:
🍴鵝肉併盤
呢個拼盤有幾款食品,主打嘅鵝肉肉質軟身,點埋酸汁非常好食
🦐沙拉醬炒蝦球
炸豬扒薯條-新鮮炸起卜卜脆,送酒一流

🍸Saturdays Cocktail:
⭐️Snowball(Advocaat,7up)

♦️下次經過尖東想飲酒,不妨試吓TON180!