2011-01-04
本人很喜歡食炸雞脾所以在OpenRice搜尋食評找雞脾呢倆個字而揾到呢間123快餐店早排有去過已收舖完來睇返6點關門'今日買外賣買完即刻打的回家巳極速但雞皮都係淋哂因為座位只能容納4一6人所以先外賣下次都係堂食,今日我選了個午餐黑椒豬扒意粉要白底意粉凍好立克同埋炸雞脾一隻,豬扒意粉幾好食有2塊簿豬扒,意粉好有西餐廳質素唔會係淋哂無咬口個種佢個豬扒意粉午餐$33元意粉加1元連凍飲加2元共$36元如果以快餐店為名收呢個價會覺貴我感覺呢度既老闆對整出嚟比人家食的食品有一定要求'淨係無千年油味已加分地方好乾淨所以$36都抵食雖然叫快餐店但係西餐廳質素黑椒豬扒意粉整體係OK但豬扒仍然係大角咀耀記最無得頂反而我專登試食的雞脾就一般皮因外賣預左唔脆所以唔係呢個主因而係肉質醃得比較耐D肉醃到紅哂唔新鮮雞脾賣$22可能味道一般所以覺有D貴睇個餐牌之前$18現在加左4蚊價嘩通脹迫人下次會再嚟不過係想試芥未雞扒睇吓又如何味道先
下次會再嚟不過係想試芥未雞扒睇吓又如何味道先