2017-12-03
假日得閑搵左好耐食乜好 最後揀咗呢間一行入去個佈置超靚好高貴 有一刻諗住聖誕大餐都係度食見到啲lunch set都係六十幾至80幾蚊 唔算太貴 同朋友叫咗個B餐同D餐一齊食朋友加錢叫咗個龍蝦湯飲 加左$20但係個龍蝦湯有少少鹹同埋重味精 唔似真係用龍蝦煲出嚟嘅湯 麵包啱啱焗起幾熱幾好味但係好似好多油咁沙律菜唔係好新鮮 份量又好少啲汁又唔係特別好味 對於呢個餐嘅Starter冇乜特別好感呢個係我叫嘅墨魚意粉 望落去好似好吸引咁但係食落去完全冇味個墨魚汁勁稀 啲墨魚又唔鮮味 好似重得兩三舊細嘅 個侍應聽到我話唔好味仲要加左句話佢哋平時啲客食得淡 咁係咪即係我好重口味另外朋友個魚柳我冇認真時到不過不失咁啦總括來講我覺得佢哋服務唔係幾好嘢食又唔係特別好味 完全打消左我聖誕再嚟嘅念頭
一行入去個佈置超靚好高貴 有一刻諗住聖誕大餐都係度食
另外朋友個魚柳我冇認真時到不過不失咁啦