2008-06-14 19 瀏覽
想同朋友搵地方傾下計,知基利商業大廈多cafe,所以就去左揀初頭我地上左19/F,點知被包場,感就行上一層試下啦,反正就腳,我地坐底坐決定嗌cake食,點知店員話無晒cake,介紹我地落5/F兜兜轉轉去到,cake set$48,都ok wor,我同朋友就一人叫左一個set,朋友叫的係荔枝沙冰同chocolate cheese cake,佢話杯野飲無咩甜味,個cake就ok我叫左士多啤梨沙冰同New York cheese cake,可能我揀STAWBERRY啦,杯飲品都幾甜啊.....但係件cake就唔掂,好鞋無cheese味,得一個'膩'字!!我only食左一半jar......其實我地都覺得雖然杯飲品係沙冰,但係入面d冰真係大舊得好緊要...飲晒杯野之后仲有半杯冰係o係個杯入面,cake都好細件係幾好坐,(因為無其他人客,好靜)不過我諗應該有其他cafe好過佢,所以我下次唔會再去!

可能我揀STAWBERRY啦,杯飲品都幾甜啊.....
飲晒杯野之后仲有半杯冰係o係個杯入面,cake都好細件

係幾好坐,(因為無其他人客,好靜)
不過我諗應該有其他cafe好過佢,所以我下次唔會再去!