2016-07-05 894 瀏覽
呢間小食店一d都唔易搵架, 不過好野係要花d時間搵既每次黎老闆娘都好friendly 熱情招呼, '靚靚, 今日想食咩呀?'如果你諗唔到佢會幫你安排下今日有d餓, 叫左個麻醬三絲冷麵, 份量夠多其實唔係特別好食, 不過呢隻味同我屋企人煮既差唔多, 令我有家既感覺, 而且天時暑熱岩曬, 正好消暑.蒜容鴨腎, 蒜容食得出係自己整既, 好香, 食完個口臭都抵, 鴨腎好入味, 份量又夠多呢個勁啦, 炸蟹子丸(左), 佢既沙津醬應該係自己做既, 同出面唔同味, 配合埋蟹子丸, 一流右面係椒盬墨丸, 炸得岩岩好, 上檯熱辣辣, 好香既椒盬味每日都可能唔同既果汁, 今日飲老闊娘推介既車厘茄菠蘿, 聽個名好掛, 但係飲落好fresh, 酸酸甜甜, 好解渴
呢間小食店一d都唔易搵架, 不過好野係要花d時間搵既

如果你諗唔到佢會幫你安排下

右面係椒盬墨丸, 炸得岩岩好, 上檯熱辣辣, 好香既椒盬味