2019-11-05
由於我地怕要排隊所以我地6點就已經企左係門口等佢開門🚪 餐廳裝修好有印度風味而且都算大不過就要搭枱, 不過冇所謂啦, 因為都坐得舒服😚 難得黎到梗係要試多少少野啦, 我地叫左四樣野同埋兩杯飲品, 我地叫既時候個waiter 都叫我地叫住先, 應該係驚我地叫太多食唔曬😂 我地最尾當然食得曬啦芝士薄餅🧀呢個係必點, 總共有4️⃣大塊, 每塊都夾住滿滿既芝士, 不過呢個真係要襯熱食, 凍左我覺得冇咁好食, 熱既時候食會食到芝士拉絲, 好正🤤 薄餅厚度適中而且唔會過分油膩味道啱啱好新德里式燴羊肉(小辣)🐏呢個羊肉既汁係完全唔辣😂唔好睇佢細細兜其實都有頗多舊羊肉, 不過羊肉肉質偏”鞋”身, 不過整體黎講都唔錯瑪莎拉烤雞(中辣)🐔呢個咖喱我超鐘意, 雖然唔係我想像中咁既味但係都係我鐘意既野, 咖喱汁夠惹味而係雞肉夠滑嫩🤤 完全係食唔停, 好正雜菜炒黃飯🥦🥒🥬呢個飯黎到既時候已經唔係十分熱, 不過都好大兜我地兩個人每人都食左三轉🙈 料都幾足, 有好多菜, 絕不欺場🤓另外叫左一杯青檸梳打同埋士多啤梨乳酪, 前者味道正常後者幾好味, 無論質感或者味道都好似飲緊平時果d乳酪咁😍 等食物既時間有少少耐因為好快坐
芝士薄餅🧀
新德里式燴羊肉(小辣)🐏
瑪莎拉烤雞(中辣)🐔
雜菜炒黃飯🥦🥒🥬
另外叫左一杯青檸梳打同埋士多啤梨乳酪, 前者味道正常後者幾好味, 無論質感或者味道都好似飲緊平時果d乳酪咁😍 等食物既時間有少少耐因為好快坐滿左而且你叫既野係會一次過上🤔 另外餐廳淨係收現金, 所以去既朋友記得帶定現金去喇