2025-01-20 58 瀏覽
今日嚟到元朗,突然之間想食台灣嘢,上網搵到呢間餐廳每樣類別選擇都幾多😆芝士芋泥蛋餅朋友係芋泥發燒友,嗌咗呢個芝士芋泥蛋餅,食完讚不絕口,搞到我本身唔太好芋泥嘅都忍唔住試返舊,點知一去不回頭,啲餡料好豐富,同芋泥係完美配搭,好好食!紅燒二寶牛肚牛肉湯麵呢個牛肉湯麵喺刀削麵底,份量都幾多,湯底又夠濃。最緊要喺,佢啲牛肉夠腍,燉到入晒味,值得推薦呀!酥炸杏鮑菇啱啱炸完嘅杏鮑菇外皮好爽脆,但入面又好juicy 唔會好乾,配埋酸辣醬,真係好啱做開胃菜!台南鮮蝦卷除咗酥炸杏鮑菇,呢個台南鮮蝦卷都係不容錯過嘅,外皮酥脆,內餡彈皮,點埋酸辣醬口感一流。凍冬瓜茶最後個冬瓜菜喺跟餐加5蚊就飲到,食到熱辣辣,飲完即刻覺得舒服晒,重點喺佢唔會太甜,真喺啱晒「減緊肥」嘅我
今日嚟到元朗,突然之間想食台灣嘢,上網搵到呢間餐廳

每樣類別選擇都幾多😆

芝士芋泥蛋餅