2023-05-07 89 瀏覽
好耐無去台灣呢期想食台灣料理既意慾都非常旺盛🙈朋友點名介紹左我去灣仔呢間牛壹台食,話佢既食物都好地道🌟餐廳店內裝修都好有feel, 小編就點左佢既既牛肉麵套餐試下係咪咁正先😋【招牌紅燒牛腱心牛肉麵】$78佢地既鮮製幼麵好彈牙非常好咬口!肉係牛腱心部位好軟好淋勁入味!😍跟餐飲品揀左金鳳梨紅+珍珠(+$5)呢杯真心推介,味道特別亦非常香濃,珍珠煙煙韌韌一啲都唔硬好好食👍🏻感覺似進化版既咸柑桔🍊跟餐加$24就可多一份小食,小編我揀左台灣香腸,佢有跟埋蒜片健住台灣腸食,好似真係去左台灣食小食既feel非常夾哦!👍🏻👍🏻💥 牛壹台食 📍 灣仔軒尼詩道61號四寶大廈地下美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機

【招牌紅燒牛腱心牛肉麵】$78

跟餐飲品揀左金鳳梨紅+珍珠(+$5)

💥 牛壹台食
📍 灣仔軒尼詩道61號四寶大廈地下

美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機食先 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#高質餐廳#灣仔餐廳推介#香港台灣料理#台灣菜#牛壹台食#招牌紅燒牛腱心牛肉麵牛壹台食#