餐廳: 喜滿樓菜館
資訊:

2021-04-05 1256 瀏覽
喜滿樓菜館係一間地道嘅粵菜館,一睇餐牌就知餐廳提供唔少嘅懷舊及創意小菜供客人選擇,而且款式頗多👍🏻最鐘意餐廳有一份美食熱賣排行榜,將最受歡迎嘅菜式整理出來,令客人一睇就知邊d係必點菜式😂👉 皇牌厚豬扒包豬扒嘅份量真係好足料又厚身,有三塊💯味道都有啲驚喜,包皮外脆鬆軟😍除豬扒外,仲有沙律🥗醬、蕃茄同洋蔥🧅,咬落去好juicy😋豬扒包係早餐同下午茶時段都會供應,如果兩個女仔都唔大食嘅話,一個包真係可以兩份食,份量剛剛好😂👉 喜滿風沙雞(半隻)風沙雞嘅外賣吸引,雞上面舖滿金黃色嘅炸蒜片,令人感覺真係有一層金沙咁😂雞皮炸到皮薄香脆,雞肉嘅味道則剛剛好😎👉 皇牌椒鹽軟殼蟹 一上碟就覺得好邪惡,軟殼蟹炸到金黃,又香又脆👍🏻軟殼蟹嘅蟹膏比起出面其他店舖真係要多👏🏻椒鹽嘅微微辣令到成到菜更加好食😋極力推薦💯整體而言,餐廳嘅性價比高、環境都幾衛生,而且推行少鹽少油嘅健康飲食模式,係中菜館來講算係少見😉下次來土瓜灣都會再試😋

👉 皇牌厚豬扒包

皇牌厚豬扒包

👉 喜滿風沙雞(半隻)

👉 皇牌椒鹽軟殼蟹
皇牌椒鹽軟殼蟹