2024-02-01
❄️冬天就梗係要食火鍋😎啦,除咗中式嘅火鍋🍲之外,瑞士芝士火鍋🫕亦都係另一個好選擇!咁食傳統嘅🤩瑞士芝士火鍋就當然要嚟呢間🇨🇭瑞士餐廳喇!餐前包🥖有兩款,又暖又鬆軟☺️,質素都唔錯👍。呢度嘅🇨🇭瑞士芝士火鍋🫕口味幾正宗,入口有陣陣🥃酒香,熱辣辣十分滋味🥰。🫕芝士火鍋會跟一籃🥖麵包粒,每一粒吸滿晒🧀芝士醬,係最完美嘅配搭😍!除此之外,仲可以加唔同嘅🤤配料,我哋就揀咗🥔薯仔、蘑菇🍄同埋西蘭花🥦,各有風味絕對係🧀芝士愛好者必食呀!除咗🇨🇭瑞士芝士火鍋🫕之外,呢度仲有多款唔同風味嘅😋主菜,我哋就揀咗烤🇪🇸西班牙豬仔肉背骨🍖配BBQ汁,而且配咗沙律🥗同埋香脆嘅薯條🍟,份量十足!豬仔🐖肉背骨超級鬆化又厚肉👍,BBQ汁好香甜,配嘅🍟薯條除咗點BBQ汁😊之外仲可以點芝士火鍋🫕食添!呢度嘅🍮甜品都幾有特色,佢哋自家製🗽紐約🧀芝士餅🍰入口香滑好芝味,擺盤又靚🤩仲配咗唔同嘅生果🍓,絕對係誠意十足🥰!
餐前包🥖有兩款,又暖又鬆軟☺️,質素都唔錯👍。
呢度嘅🇨🇭瑞士芝士 火鍋🫕口味幾正宗,入口有陣陣🥃酒香,熱辣辣十分滋味🥰。
🫕芝士 火鍋會跟一籃🥖麵包粒,每一粒吸滿晒🧀芝士醬,係最完美嘅配搭😍!
除咗🇨🇭瑞士芝士 火鍋🫕之外,呢度仲有多款唔同風味嘅😋主菜,我哋就揀咗烤🇪🇸西班牙豬仔肉背骨🍖配BBQ汁,而且配咗沙律🥗同埋香脆嘅薯條🍟,份量十足!豬仔🐖肉背骨超級鬆化又厚肉👍,BBQ汁好香甜,配嘅🍟薯條除咗點BBQ汁😊之外仲可以點芝士火鍋🫕食添!
呢度嘅🍮 甜品都幾有特色,佢哋自家製🗽紐約🧀芝士餅🍰入口香滑好芝味,擺盤又靚🤩仲配咗唔同嘅生果🍓,絕對係誠意十足🥰!