2008-08-11
附近無咩停車場, 咪錶又唔多, 如果搭地鐵就好d, 有個出口對到正星期日中午都好少人, 得3檯客. 我地叫左一個牛扖沙律做頭盤, 呢個無half portion. 約十分鐘就上菜, 好快手. 塊牛扖幾好味, 暖暖地, 下面沙律菜好多, 不過係無dressing個隻. 我要點醋同olive oil先食得落. Carbonara with clams , 蜆仔幾細隻, 不過味道唔錯, carbonara無令我失望, 好creamy, 意粉好有咬口, 同其他人的comment一樣, 有點偏硬.最後梗要食埋個signature甜品, apple crisp. 上檯時好熱, 面頭層脆脆用黎點雪糕食, 好好味. 不過真係太飽, 最後食剩哂d蘋果.service好殷勤, 不停加水, 不失為一個拍拖或家聚的好地方