2022-08-06
4個女仔本身約12點到,但因有事其中兩個最後1點左右先出現,然後中間食野又吹吓水,見出面落雨就唔走住,點知一坐就坐到3點,見傾到餓又嗌咗個pancake,期間店員哥哥超好比咗4杯水我地,仲係咁加水,勁好服務,搞到我都忍唔住要寫返篇好評。野食方面,我地嗌咗4個餐加4杯野飲,再加1份甜品。2個餐都係all day breakfast,賣相非常好,係睇見都想食個種。1個海鮮燴飯,個人覺得係咸咗少少,但非常足料,食完好滿足。1個帶子意粉,賣相都唔錯,不過因為係朋友食所以唔知味道點。4杯野飲之中,玫瑰鮮奶最岩打卡,好香玫瑰味,不過份量可以多返少少好,以個價錢黎講好似可以大杯少少。另外3杯係玫瑰latte咖啡、moca、oreo沙冰,都ok嘅。最後個桂花奶蓋pancake,真係勁好食,淡淡嘅桂花香,唔會好濃味又唔會好甜,連我唔喜食甜品嘅人都覺得好食,同埋打卡真係一流。
野食方面,我地嗌咗4個餐加4杯野飲,再加1份甜品。