之前食過長沙灣Lungo覺得佢d bagel好好食,今次黎開九龍灣MegaBox,知道Lungo係附近,當然要去食返個九龍灣Lungo應該係做外賣多,成間店舖以木為主調,間舖好細,只得幾個位,係細到只可以放張好細既枱仔Dirty用紙杯上dirty我係好失望,完全睇唔到分層,好彩整杯唔太奶水,咖啡味幾香Smoked salmon & onion bagel沙律菜好厚,相比下煙三文魚就覺得好薄,配以蜜糖芥末醬,個bagel烘返熱後外脆又煙韌,整體味道還好Pastrami & guacamole bagel沙津菜都係咁厚,煙薰咸牛肉配牛油果醬,整體味道都夾的Bagel係不錯,但真係好迫夾,食得好唔舒服,加上店員態度都好麻麻,整體感覺非常趕客,同長沙灣分店真係天淵之別

Dirty

Smoked salmon & onion bagel

Pastrami & guacamole bagel
沙津菜都係咁厚,煙薰咸牛肉配牛油果醬,整體味道都夾的