2016-11-25 484 瀏覽
不得不承認自己係隻食肉獸 而食韓燒就一定冇錯,因為豬牛雞羊都有齊!'+$88 牛排骨' 係首選。韓國就周圍有姐,香港就要比較高級嘅至食到😋已調味之兩大碌肉排豐富多汁 加片薄蒜,好掂🌺記得煎好至剪肉啊✂️準備食下一款肉前整個豆腐湯 味道剛好 食唔到太辣嘅朋友都應該鍾意♨️肉肉肉肉肉!雞肉串烤豬烤雞五花腩烤牛肋肉烤蠔烤鰻魚帶子👏🏼烤鰻本身已熟 烘兩下就好食喇 唔好似我地咁蠢烘到痴底。長期holiday mood,放工要飲酒呢!加左$38 要水蜜桃soju,佢好似係by table 咁計 所以好底🍑如果可以有冰長雪住就更好了😬唔飲酒嘅同場汽水任飲 放心😌呢個係標準五花腩,我諗下次黎會叫薄切試下煎到脆口,厚都好香架但彈牙得濟食到好攰😂男人應該好鍾意💁🏼‍♂️好多野未試勻已經托住個肚走🐷

特級雪花牛肉

唔飲酒嘅同場汽水任飲 放心😌
好多野未試勻已經托住個肚走🐷
題外話/補充資料: 店員上菜時見到有需要就會自動波換板, very good !
特級雪花牛肉
  • 烤牛排骨