同朋友一齊嚟咗呢間茶館飲杯茶食個飯🤣呢度坐得幾舒服,好好彩亦都冇人客講嘢講得大聲,所以感覺幾 relaxing ☺️ $105「鰻魚菜飯套餐」:包括「鰻魚菜飯套餐•煎蛋」|「糯香普洱•熱」,同埋 $105「雞翼菜飯套餐」:包括「雞翼菜飯套餐・煎蛋」|「留香-瑞香鮮奶茶・熱」,餐飲係可以自己揀🤣「鰻魚菜飯套餐•煎蛋」:用咗一個砂煲形狀嘅煲(只係形狀同砂煲一樣),幾得意🤣;鰻魚肉質幾軟熟,撈埋菜飯一齊食幾好食🤣;煎蛋裏邊嘅蛋黃仲係流沁😋「雞翼菜飯套餐・煎蛋」:都係用咗一個砂煲形狀嘅煲🤣;雞翼係豉油雞翼,豉油雞翼就梗係好食啦🤣「糯香普洱•熱」:幾香🤣「留香-瑞香鮮奶茶・熱」:奶茶夠滑好輕身亦都好香茶味🤣$40「開心果mini林明頓」:做得好輕身,唔係好甜,幾好食🤣$30「桂花烏龍mini林明頓」:有清新嘅桂花烏龍香味🤣
同朋友一齊嚟咗呢間茶館飲杯茶食個飯🤣

「糯香普洱•熱」:幾香🤣