2019-12-19 437 瀏覽
見呢間新開又喺公司附近,咁啱又想食中式小炒,就揀左呢間食~7點半左右入座,餐廳已經好墟撼,等一陣先有位一坐低有小食花生同熱茶睇menu已經好想嗌拔絲咕嚕肉😋😋 一上菜即刻睇下佢點拉絲法!我地食完都覺得佢個醬比一般咕嚕肉嘅濃厚、傑啲,但食落一啲都唔漏、甜酸剛好!呢碟送真係要襯熱食,先食到佢炸到好鬆脆!個人非常推介呢味送👍🏻👍🏻沙嗲牛肉粉絲煲又係我同男朋友出去食小炒必嗌嘅~上菜時啲汁超級澎湃,好滾好大煙,沙嗲香味撲鼻!牛肉用左新鮮牛肉,更有肉味,因外面反而多數食到雪藏肥牛。呢味魚香爆雞球面頭密鋪左堆炸脆左嘅魚香,配埋炒香左嘅雞球食,啖啖肉味道好夾。唯一覺得調味可以輕手啲,咁就更加岩我口味!嗌埋個炒豆苗食下菜~新店開張,所以見老闆都周不時問下每台食客意見,都幾有心👍🏻
見呢間新開又喺公司附近,咁啱又想食中式小炒,就揀左呢間食~

7點半左右入座,餐廳已經好墟撼,等一陣先有位

一坐低有小食花生同熱茶

嗌埋個炒豆苗食下菜~

新店開張,所以見老闆都周不時問下每台食客意見,都幾有心👍🏻