點心、涼菜、熱菜任食好想大讚呢到lunch任食系列,今次食咗雲耳、雞絲粉皮、莧菜同埋紅燒茄子,仲有蔥油餅同上海雲吞都係任食!真係好抵好抵,而且質素非常好,朋支都大讚價錢抵食,而且全部都係份量十足嫁。特別鍾意係雲耳,第一對身體好,第二好入味同好爽口。其次就係要推介上海雲吞加埋落個餐既陽春麵到食真係不得了。爆汁生煎包呢個係之前朋友話嚟食一定要點,D汁真係熱辣辣爆哂出黎差D接都接唔切。底個皮好脆,好好味。而且仲大大件,一個有4件價錢絕對唔貴啦。日式燒肉汁雞扒餐大大塊日式雞扒加埋陽春麵都咪話唔正。而且雞扒加咗芝麻又幾好味,麵底淡我幾鍾意,因為任食小食太多,個麵都食唔哂,但食哂個豬扒。皮好脆,但其實真係好飽,大家想食飽又多選擇嘅lunch不妨考慮下。

點心、涼菜、熱菜任食

爆汁生煎包

日式燒肉汁雞扒餐