2018-11-30
今日同男朋友係附近行完街,決定再戰放題~印象中朋友講過尖沙咀一樂幾正,食物高質,就決定去試下。😊環境黎講,呢度位置十分闊落,坐落好舒服。特吃之處係佢都會有圓枱,朋友坐落傾計都舒服D. 平時好多放題餐廳都好有幾多枱放幾多,呢度就唔會啦,值得一讚啊😝一係門口就見到個雪糕雪條同甜品櫃,望落好吸引好多選擇!見到除左mega雪條之外仲有一d比較特色既泰國雪條~未開始食已經心郁郁想食甜品哈哈~飲品都好多選擇!呢度係採用半self-service既,佢出面會有唔同小食、飲品、熱湯、甜品比你自己去拎。而其他野食就會需要用手機點單(好先進😝)再送餐,值得一讚係佢送餐服務好快手!另外,亦可以加錢任食生蠔,下次我都會試試佢!食物質素黎講,我會比5星評價!佢既刺身非常新鮮,特別係甜蝦!雖然唔係話好好好大隻,但味道絕對鮮甜過大size既。而壽司黎講,飯都會有微暖,配搭都好多元化。海膽手卷都好好食,海膽新鮮唔會臭,食落好香。燒物最正係燒蝦同燒玉子,推薦大家要試下佢😝另外飲左碗魚翅湯,入面真係有魚翅wor, 食完生冷野飲翻碗好舒服!熟食佢都有好多選擇,味道都唔錯。總體而言,呢度放題食物質素高,多選擇,坐得舒適,朋友
總體而言,呢度放題食物質素高,多選擇,坐得舒適,朋友果然無介紹錯!😍😍