🆕️餐廳新面貌煥然一新,落地大玻璃可以望到青青草地及人工湖🥰,而且裝修添加了不少🪴樹木植物,增添了大自然青草樹木氣息🌳~好寫意舒適!⁡⁡【與人分享2人套餐】⁡CP值超高!! 有齊小食、意粉、主菜、飲品及甜品😋~⁡🥩照燒汁煎乾蒜美國牛柳粒⁡牛柳粒外層焦香內裡柔嫩有汁👍🏻,牛味濃郁~⁡入口咸甜有濃郁香蒜味🧄,好惹味呢! ⁡味道豐富一流😋⁡🍖慢煮BBQ醬美國豬肋骨伴蕃薯條。普羅旺燉菜⁡份量澎湃十足🤩⁡豬肋骨入口軟腍入味😋,BBQ醬酸甜可口,帶有煙燻香氣,味道多層次,惹味開胃👍🏻~⁡🍟蕃薯條香脆可口,令人停不下口。⁡🥒普羅旺燉菜微微酸甜,清爽開胃,健康不油膩~⁡🦐龍蝦汁鳳尾蝦意大利粉⁡湯汁蝦味濃郁鹹香😋,意大粉軟硬度適中,沾滿龍蝦湯汁,超滿足~⁡鳳尾蝦大大隻,鮮嫩可口,彈牙有鮮味👍🏻⁡🥧焙茶心太軟流心蛋糕配Häagen-Dazs雪糕🍦⁡流心蛋糕往往都吸引到我😍⁡蛋糕有濃香焙茶烘烤香氣🍂,甘香微苦,綿密濕潤⁡配上雪糕,一冷一熱,為味蕾帶來衝突性的滿足💯~⁡啱哂我呢個茶控!🥰⁡🍹蘋果蜜桃鮮打紅茶⁡泡沫紅茶般漸層❤⁡鮮打紅茶茶味醇厚甘香,有🍎蘋果🍑蜜桃天然水果甜味,自然純粹! ⁡好清新舒爽~⁡⁡🍸芒果

【與人分享2人套餐】⁡
CP值超高!! 有齊小食、意粉、主菜、飲品及甜品😋~⁡
🥩照燒汁煎乾蒜美國牛柳粒⁡
牛柳粒外層焦香內裡柔嫩有汁👍🏻,牛味濃郁~⁡
入口咸甜有濃郁香蒜味🧄,好惹味呢! ⁡
味道豐富一流😋⁡
🍖慢煮BBQ醬美國豬肋骨伴蕃薯條。普羅旺燉菜⁡
份量澎湃十足🤩⁡
🍟蕃薯條香脆可口,令人停不下口。⁡
🥒普羅旺燉菜微微酸甜,清爽開胃,健康不油膩~⁡
🦐龍蝦汁鳳尾蝦意大利粉⁡
鳳尾蝦大大隻,鮮嫩可口,彈牙有鮮味👍🏻⁡
🥧焙茶心太軟流心蛋糕配Häagen-Dazs雪糕🍦⁡
流心蛋糕往往都吸引到我😍⁡
蛋糕有濃香焙茶烘烤香氣🍂,甘香微苦,綿密濕潤⁡
配上雪糕,一冷一熱,為味蕾帶來衝突性的滿足💯~⁡
啱哂我呢個茶控!🥰⁡
🍹蘋果蜜桃鮮打紅茶⁡
泡沫紅茶般漸層❤⁡
好清新舒爽~⁡

🍸芒果茉莉茶忌廉芝士奶蓋⁡
🧀忌廉芝士奶蓋幼滑濃厚有芝士咸甜味,好邪惡😈⁡
茶底有🥭甜蜜芒果肉加上花香味的茉莉茶🍵,兩者味道融合,甜度剛好,有芒果香甜又有茉莉茶的清香⁡
大愛❤⁡