餐廳: 灣景餐廳
資訊:

2015-12-18 4107 瀏覽
香港海洋公园有几个主题的餐厅,湾景餐厅是其中的一个。因为我姑姐没去过海洋公园,年纪又大,既然来到我屋企,就带去老人家去海洋公园玩下啦,我都算乖女了!!!哈哈哈哈!天气虽然冻冻的,寒风呼呼地吹,但丝毫不影响游客嘅心情,我地两个上了年级嘅大妈级人马,面对一家大小嘅游客,来海洋公园玩嘅大多系大人带住小朋友过来的,突然觉得时光过得好快,作为未婚大龄青年过来抢细路仔嘅地方真系唔好意思我们跟一对母女拼桌,佢俩点左鸡扒饭同牛腩饭,我们就点了鸡扒饭同鱼扒饭鸡扒饭就系汁好味,但系肉远远不够佢地D汁嘅味道,真系差天共地,重要嘅系我们点了两个鸡扒饭,食到我地几个皱晒眉头鱼扒还是挺好吃的,对比鸡扒饭,我地推荐鱼扒多D牛腩饭也一般般不会有第二次!!!!!
香港海洋公园有几个主题的餐厅,湾景餐厅是其中的一个
鱼扒还是挺好吃的,对比鸡扒饭,我地推荐鱼扒多D
牛腩饭也一般般
不会有第二次!!!!!
2015-12-01
20 分鐘 (堂食)