2022-02-08
估唔到坪洲入面原來有間隱世文青cafe🌱😌雖然條隊都幾長但好彩唔算等左好耐, 半個鐘內就入得🤞🏻-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤLasagna Bolognese 🍝 $89賣相超好睇, 仲要面頭灑左勁多芝士🧀好邪惡好正😻焗出黎熱辣辣, 唔只得個樣食落都好好食🤤-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤIsland Table Supreme Pizza 🍕$58佢個pizza係薄皮既~好脆好足料👍🏻$58真係好抵食😂我見好多枱都有嗌~-Creme Brulee Cheesecake 🍰 $48面頭層焦糖好脆, 配埋軟身既cheesecake都幾夾口感唔錯, 食落又唔會好膩👍🏻-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤIced Double Lemonade🍹$38佢呢杯homemade lemonade好好飲☺️唔會太酸味道啱啱好, 飲住食野好開胃😙-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤBaileys Latte ☕️ $58第一次飲baileys latte, 又覺得幾夾幾好飲wor~ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤOverall呢間cafe所有野食/野飲我都覺得好高質, 黎坪洲一定要試!!不過要預左一定要排隊😝
Lasagna Bolognese 🍝 $89
Creme Brulee Cheesecake 🍰 $48