2022-09-21
呢間嘢唔係我想去,而係我啲朋友search到呢間餐廳,所以先一齊試吓好唔好食。初初見到個價錢,大概$50就食到一碗野,價錢算合理,所以就冇諗咁多,就入咗去坐,叫咗一碗大約$50嘅紅燒牛腩麵,點知正正係因為呢碗紅燒牛肉麵,改變左我嘅世界觀,因為呢碗紅燒牛腩麵,唔係一般嘅難食,係好難食!首先,佢所謂嘅紅燒牛腩麵,其實就係比一碗垃圾車仔麵,然後另外比多碗牛腩,然後果碗牛腩啲汁完全就係罐頭汁。果碗牛腩嘅味道猶如將腐爛嘅肉揼落去坑渠水,再執返上嚟食一樣。至於嗰碗麵,我認為係同食膠圈無分別,完全無味道。結果,碗牛腩我淨係食咗一啖,如果碗麵我就食咗五啖,冇錯,我記得晒我究竟食咗幾多啖,就係難食到佢呢一個地步。你哋要記住,呢一碗紅燒牛腩麵係值$50!所以,大家真係唔好去,否則將會懷疑人生!
所以,大家真係唔好去,否則將會懷疑人生!