餐廳: 元気寿司 (淘大商場)
資訊:

2016-11-06 209 瀏覽
星期日諗吾到食咩 落到街近近地就諗住食元氣啦。大概5點幾,去到吾洗等即有位。坐低就同男朋友叫野食,點左個三文魚刺身(4塊),仲有其他壽司,軍艦,芝士年糕。等左10分鐘到,刺身就黎到。但職員拎黎既並吾係三文魚刺身,而係三文魚雪條!三文魚上面有雪,用筷子篤都篤吾入!完全係過份!拎啲咁既食物比客人食。見到後就立即叫職員,但佢見到後就咁一句,就拎去比師傅換。禮貌在那裡?吾好意思一句都要掛? 第一碟食物就已經咁,同男朋友即時對之後既食物都好冇信心囉!之後既軍艦都還可以,但壽司又係令人火滾!一件赤蝦壽司竟然可以有成兩三塊蝦殼係上面,仲有未清好既蝦腸! 衛生完全吾OK!!之後食完個芝士年糕就即刻走人,留多一分鐘都吾想!餐飯既價錢咁就成為216.8毫大元!我比左502元,但個位男職員(Wing)只係找回240元比我!請問個兩毫去左邊?!係米當客人老馮比tips?話我孤寒都好,咁既服務質素同食物質素,比一毫你都吾值!垃圾!以後都吾會再黎!!!
星期日諗吾到食咩 落到街近近地就諗住食元氣啦。

拎啲咁既食物比客人食。見到後就立即叫職員,但佢見到後就咁一句[得],就拎去比師傅換。禮貌在那裡?吾好意思一句都要掛? 第一碟食物就已經咁,同男朋友即時對之後既食物都好冇信心囉!

之後既軍艦都還可以,但壽司又係令人火滾!

衛生完全吾OK!!

之後食完個芝士年糕就即刻走人,留多一分鐘都吾想!

請問個兩毫去左邊?!係米當客人老馮比tips?

2016-11-06