2019-05-18
真係好垃圾!!1455坐低落單,叫下午茶,阿姐話紅色的我:乜野紅色的沒有?阿姐:今日無呀,色的我:係咪今日星期六無下午茶?阿姐:係呀,的我:姐係點呀?午餐都無?菜單的午市套餐係用緊紅色字阿姐:呀我:甘要個雞翼菜飯同一杯普洱茶阿姐:我地尼啲茶,用手指菜單下右下角701至710果堆我:妳講廣東話得唔得呀!我淨係要一杯普洱茶,6蚊果個呀!得唔得呀!阿姐:最後我落左個炸雞翼菜飯,一杯茶,一個油菜,一分鐘都無有另一個staff拎住張單話小姐岩岩無曬菜飯轉白飯得唔得,我轉左。期間我抽起茶包唔該另一個staff幫我倒減啲茶再加熱水落杯,佢就只係幫我加熱水到勁滿,話甘樣就得,倒左會好淡,我真係超嬲!剛剛食完碟菜,我將果杯滿茶倒落碟,倒淨少少叫佢加熱水Staff:下,好淡喎我已經唔應佢,佢加完水返尼再重複2次,你甘樣杯茶真係會好淡喎,我真係忍唔住爆佢!杯茶係我飲,淡唔淡係我嘅事,關妳乜野事呀!然後阿姐再回我,唔使甘惡喎,我好心姐尼間舖頭啲職員真係好有問題!食物普通不在話下,連啲staff連普通都不如!以後都唔會再食!除左主任無一個職員有名牌!如果有電話我真係想打去投訴![ ]框內係用普通話
1455坐低落單,叫下午茶,阿姐話紅色的[沒有]
我:乜野紅色的沒有?
阿姐:今日無呀,[紅]色的[沒有]
我:係咪今日星期六無下午茶?
阿姐:係呀,[紅色]的[沒有]
我:姐係點呀?午餐都無?
菜單的午市套餐係用緊紅色字
阿姐:[不是,有]呀
我:甘要個雞翼菜飯同一杯普洱茶
阿姐:我地[有]尼啲茶,用手指菜單下右下角701至710果堆
阿姐:[行行行]
剛剛食完碟菜,我將果杯滿茶倒落碟,倒淨少少叫佢加熱水
Staff:下,好淡喎
杯茶係我飲,淡唔淡係我嘅事,關妳乜野事呀!
然後阿姐再回我,唔使甘惡喎,我好心姐
如果有電話我真係想打去投訴!
[ ]框內係用普通話