2018-08-19 118 瀏覽
本身住呢區,想試呢間嘢好耐,但成日見到好多人等,所以無機會食。最近見佢愈黎愈少人等,所以充滿期待咁決定今晚去試。去排,唔洗排好耐就有得食,但食完之後,一定唔會再返轉頭。叫左個夏日限定魚生飯跟兩隻天婦羅蝦,仲有滑蛋牛肉烏冬。個烏冬就普通到係吉野家貨色,但人地平好多囉。至於魚生飯,由個烏冬黎,到我太太食完都未到。期間同四、五位唔同嘅侍應追討,應左,就行左去,唔知佢地有冇追。到最後嬲嬲豬埋單,當時有兩個侍應吹緊水,我同佢兩個講,佢地同時應左我,咁我就等張單啦,又係一個等字!最後我走左cashier話埋單,個度位侍應先print張單出黎,咁即係話佢地由頭到尾都係得個應字,跟本應左個客就算。我未試過係OpenRice 寫review,但今晚嘅經歷,我就真係要寫。究竟班侍應係發緊夢呀,定當啲客係傻仔呢?佢咁做落去,我肯定佢生意只會愈黎愈差。