2019-12-28 1341 瀏覽
特登帶父母同bb去試,叫壺水仙同香片,仲特登叫水仙要濃啲,老人家要濃茶,但女服務員聽錯拎了水。叫佢幫手換一壺,佢就極惡話做咩,唔飲得咩?同佢講我哋係要水仙,唔係水,話要茶的水仙,就話得啦,但手就搶走另一壺我媽咪用緊嘅香片。同佢講話個壺無錯,就話開多壺囉,講咁多,又話「好像我欠咗你錢咁」,仲扔低個壺水,彈晒出嚟。我本身都好好禮貌,見到咁真係忍不住著晒,有無搞錯,好聲好氣同你講,咁樣話老人家,我真係忍不住等佢返來話返佢,係我忍不住氣。點知佢仲愈講愈講愈惡,而成班所謂經理無人阻止,最後得帶位個個女經理制止佢。我後來睇呢到comments 先知原來呢間舖頭服務一向非常差,真係好後悔帶老人家去!