2023-02-12 875 瀏覽
第一次諗住去幫襯!初頭見佢新開! 裝修新又整潔!諗住去試一試!一入門口!取飛攞七人位!其實門口! 都唔係好多人!諗住應該唔駛等好耐!之後不斷有熟客不攞飛直入! 我都冇理啦!人地攞细枱! 我等左20分鐘左右!有幾枱12人又係咁直入! 我問門口的職員!咁我地7人要等幾耐!門口的職員竟然答:有12人緊係做12人生意先啦!你等等先啦!之後我同佢理倫!之後經理出來,經理和職員態度極不禮貌!經理話佢地專做大枱12人生意! 佢話老细意思!唔夠中枱的話咁不如你以後貼張纸係門口!不做6-8人生意啦!我問經理我可以点樣投訴!經理話佢係店最大! 佢都做埋今個月!你鐘意点投訴都得! 從未見過咁垃圾洒樓!