2022-10-02 275 瀏覽
背景:看完Instagram Ad後去試一次,結果失望之極,而且這篇食評曾於其Instagram留言反映,但店方竟然刪留言,唯有在此留食評和給其他人知道。服務:那天我點了一客極上3L廣島蠔龍蝦沾麵和日本海膽流心忌廉餅兩件。首先,店方竟然分開三次叫我拎食物,第一次拎沾麵,第二次拎炸蠔,第三次拎忌廉餅,5分鐘叫人來回走三次,已經令人不耐煩。食評:沾麵 - 除了首一分鐘碗湯係滾之外,之後極速變凍。個湯完全冇龍蝦味,淡過飲水。湯色稀到掛唔到汁!廣島蠔表面用了很多炸粉包著,扮晒好大隻,但要咬到第三啖先食到蠔肉,實際粒蠔肉同蠔仔餅嗰啲差唔多size。忌廉餅 - 咬一啖就唔晒食,冇海膽味,口感似鹹嘅千島醬。總結:再次印證喺大食代開嘅日本拉麵店都係垃圾。
背景:
服務:
食評:
忌廉餅 - 咬一啖就唔晒食,冇海膽味,口感似鹹嘅千島醬。

總結:再次印證喺大食代開嘅日本拉麵店都係垃圾。
2022-10-01
20 分鐘 (堂食)