2017-02-01 461 瀏覽
以前他們的崩沙牛腩是很㝝和好味的, 不過此情不再, 每況越下! 今天下午再來幫襯, 看看有沒有改善! 我要了碟“蘿蔔崩沙牛腩飯”和凍檸茶。我下單時曾要求伙記替我把腩汁分上, 結果,食物來的時候又是用d好咸嘅腩汁浸住D好咸嘅牛腩來! 伙記仲解釋話佢地唔識把牛腩和腩汁分開, 就係咁樣上㗎啦!到試味了, 豈料蘿蔔入口是硬的, 用筷子都很難把它刺穿, 肯定蘿蔔係應該未熟, 然而一崩沙腩份量明顯比以往少了三份之一, 白蘿蔔就勁多勁大舊, 崩沙腩肉質很硬, 完全唔㝝, 仲要十分咸, 若給老人家吃應會立刻吐出來。未食過d崩沙腩可以煮得咁硬就拿給客食! 杯檸檬茶仲要超甜我以後都不會再俾機會呢間食市! 超難食!

我以後都不會再俾機會呢間食市! 超難食!