2022-12-18 96 瀏覽
利申:午膳時間外賣自取.服務0分:職員態度極惡劣,外賣拎出黎擺枱,又唔出聲,要d客自己睇,又網上order又openrice order,d號碼又咁相似(eg. openrice係T0001,佢個網上order係1001).好啦,終於有職員(應該係收銀)叫號碼,又唔講清楚,叫1號1號,搞到亂哂,又唔同d客對單,拎錯左返轉頭換,個職員仲怪個客冇睇清楚,叫個客睇清楚先拎,態度極為惡劣!!!😡😡😡.其次,明知午飯時間多人,做唔切仲要接咁多單,呢間餐廳認真厲害。.食物質素:食過幾次,湯底冇味,水咁樣,d餸都好一般,但價錢又唔係平,性價比好低!食完第一次已經覺得麻麻,只因為附近冇乜車仔麵選擇,先選擇再食🤦🏻‍♂️.其他:外賣盒係反智設計,第一次見,湯係上面,麵餸係下面,一打開個蓋d倒汗水滴哂落張枱度🙄未食已經要抹枱先,外賣仲要加2蚊👍🏼.總結:食返南記譚仔好過,比錢幫襯你仲要買難受,冇下次!
利申:午膳時間外賣自取
服務0分:
食物質素:
其他:
總結:
食返南記譚仔好過,比錢幫襯你仲要買難受,冇下次!
2022-12-16
20 分鐘 (外賣自取)
午餐