2009-10-28 6 瀏覽
只可以用1個字-垃圾黎形容佢(如果佢吾是咩野都是今垃圾(例如是侍龐應的服務態度,食物好食程度...),我真是吾會第1次係度寫食評每次行街經過e度,都比佢門面寫住我芝士湯底吸引,都好想過黎食,但是每次門外都有人排隊(可能是食飯時間的關係)星期日同朋友去左意食已經九點幾,入到去吾算多人話就話有2人卡位,其實真是坐得好逼挾,好吾舒服衛生方面(齋計桌面):完全是冇清潔過,有點食物污積,完全是吾店餐具方面:2個人食野只是比左1對筷子,1個膠匙,1隻fork,1隻金屬匙,我都費事問佢羅啦,因為都吾會洗得乾淨我點左:個名好像是::白汁什菌長通粉朋友點左:鮮拉拉面(芝士湯)(要加8元)(貴都吾緊要,我地都以為是好食)我吾知道長通粉有湯送(忌廉,羅宋湯),佢問我要咩野湯,我想左1想,侍應好像好吾耐煩今湯黎到,竟然發現里面有黑點,可能是湯鍋的關係羅宋湯又酸又鹹,難飲朋友的海鮮拉面黎到,我食左?燒,鹹列極湯底勉強可以,但都是偏鹹至於長通粉:汁好少,味道好怪(碟邊仲是崩,有黑邊的)朋友叫侍應比杯水,但是到埋單時1杯水都冇今的價錢,食到今的質素,完全吾值,以後吾會再去,

星期日同朋友去左意食已經九點幾,入到去吾算多人
話就話有2人卡位,其實真是坐得好逼挾,好吾舒服
我點左:個名好像是::白汁什菌長通粉
湯黎到,竟然發現里面有黑點,可能是湯鍋的關係
羅宋湯又酸又鹹,難飲

朋友的海鮮拉面黎到,我食左?燒,鹹列極
湯底勉強可以,但都是偏鹹
至於長通粉:汁好少,味道好怪(碟邊仲是崩,有黑邊的)
朋友叫侍應比杯水,但是到埋單時1杯水都冇
今的價錢,食到今的質素,完全吾值,以後吾會再去,

2009-10-25
$42.5 (晚餐)
  • 無野可值得推介