餐廳: 百份百餐廳 (白田商場)
資訊:

2022-04-07 198 瀏覽
點餐時間: 4月7日 13:53:48已經過左繁忙時段,餐廳客人唔太多,員工行嚟行去,我揮手好幾次都冇人見到,咁多人手都睇唔到個場,咁要咁大個場嚟做乜?第1次order叫左個乾炒牛河,一食落就好大陣既魚腥味(已經作嘔),真係食唔到,禮貌地要求職員更換,改單後等左最少20分鐘都未有嘢食,眼見周邊之後入座客人“下午茶都有”,見住佢地廚房出左好多份外賣,但我後改既“午餐”完全無影,攞埋張單出櫃面兼同收銀講,我改單後午餐冇嚟,只係飲左杯咖啡(利申:杯咖啡我係有比錢),之後有另一員工睇完我張單後不禮貌話:你比番18蚊就得喇(重申我*冇需要*你地免我乜乜乜),員工d服務太態就真係好劣質,連一句唔好意思都冇!唔通食物難食係客人既錯?改單後等唔到嘢食嚟又係客人既錯?集團式連鎖店又如何,管理欠奉👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽食物質量🤮🤮🤮👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽員工態度劣👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽**少我一個顧客呢d連鎖餐廳都唔止在,講出事件係唔想再有人受到同樣差劣待遇**
點餐時間: 4月7日 13:53:48
集團式連鎖店又如何,管理欠奉👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
食物質量🤮🤮🤮👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
員工態度劣👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽