2019-03-02 1051 瀏覽
曾幾何時!呢間d出品係唔差的大排擋,但今日響加拿芬廣場呢間分店食到好失望!可以用食到黑曬面咁埋單!服務員態度十分惡劣!連負責任都覺得呢啲唔係一個問題!話說我們四個人叫咗四個餸!第一個咕嚕肉,咕嚕肉入邊無肉,只係炸左一團粉漿之後再上茨汁嘅咕嚕粉!唔係咕嚕肉!另一味蠔餅,有蛋漿冇𧐢嘅𧐢餅!再另一味係炸大腸,炸完之後係咬唔開嘅!最後一味係好似一隻鞋型既避風塘茄子!出品個樣同一隻小朋友既鞋仔差不多大,但內裏嘅茄子size大概好似一塊香口膠咁大,又扁又薄,堪稱得上刀工了得!朋友仔們都覺得好唔對路之下,就叫咗服務員過嚟!同服務員講解,點解以上四個餸會咁樣!第一服務員就話可以幫我哋問下,跟著又有另一位服務員埋嚟問乜事,當然我哋重複一次講發生咩事,但果一位資深服務員說好多客人都係咁食架啦!從來都無人好似我哋咁,無人投訴過!覺得我地説的不合理!問我地究竟想點!我哋話想搵負責人或經理問一下。而嗰位服務員說你哋想點啫,搵左又點!態度非常惡劣!跟著就有個可以話得事既女士行埋嚟就講不如取消一碟俾你地啦!其實問題不在於想比少一碟錢,而是想該公司應該反映一下食物質素而已!但該食店服務員態度非常惡劣,實在好難令人繼續

另一味蠔餅,有蛋漿冇𧐢嘅𧐢餅!

再另一味係炸大腸,炸完之後係咬唔開嘅!

朋友仔們都覺得好唔對路之下,就叫咗服務員過嚟!同服務員講解,點解以上四個餸會咁樣!第一服務員就話可以幫我哋問下,跟著又有另一位服務員埋嚟問乜事,當然我哋重複一次講發生咩事,但果一位資深服務員說好多客人都係咁食架啦!從來都無人好似我哋咁,無人投訴過!覺得我地説的不合理!問我地究竟想點!我哋話想搵負責人或經理問一下。而嗰位服務員說你哋想點啫,搵左又點!態度非常惡劣!跟著就有個可以話得事既女士行埋嚟就講不如取消一碟俾你地啦!其實問題不在於想比少一碟錢,而是想該公司應該反映一下食物質素而已!但該食店服務員態度非常惡劣,實在好難令人繼續去幫襯!有人會話既然難食下次咪唔好去幫襯囉!但真心講都係想你哋改善一下你哋嘅食物質素同服務態度啫!