2019-12-24
未食過咁垃圾既早餐!第一次黎食,唔會再有下次,完!平日一大早,人流不多,站於付款位置一段時間,無人理會。叫聲唔該落order, 回覆係你再等陣啦😠兩名店員各自忙整理啲貨。請問執貨緊要啲定serve 客緊要啲?執遲一陣會死?我不懂。我只知客人買早餐遲左,返工會遲到。叫左份早餐,外觀好吸引,但一放入口就非常失望個原味dount係凍既???乜凍食呀?但表面有焗香過既痕跡,咁點解會要客人食凍既?茄汁豆都係凍既,呢個我接受。有啲餐廳都係提供凍既茄汁豆比客人。其他食材是暖的,炒蛋最熱,應該是剛炒起。但,腸和煙肉是暖的啊最大問題來了,為什麼條腸是酸的???吃了兩口,真的是酸的,變壞了嗎???這也能讓客人吃???整份早餐都唔知食緊乜!!!!唯一滿意是杯咖啡,熱熱的,咖啡味香,不甜。但呢杯咖啡係唔包括在早餐內,要加20蚊先有。整份餐要58蚊。這個價錢,我可以揾過好啲既早餐食。服務又唔得,食物又唔得,垃圾!
第一次黎食,唔會再有下次,完!
叫左份早餐,外觀好吸引,但一放入口就非常失望
服務又唔得,食物又唔得,垃圾!