2023-09-22 263 瀏覽
荃灣甜品不嬲都出名,今次經過見到一間皇室甜品,一於試一試係咪都高水平,望一望個餐牌,價錢都唔係經濟,點咗一個芒果班戟,芝麻糊同埋椰皇燉蛋白雙丸,堂食位置不寬敞,只好外賣回家。回到家裏滿心歡喜期待,誰不知。。。。。誰偷走了我的蛋白?明明寫住係燉蛋白,但只有椰汁?打去舖頭詢問,舖頭聲稱蛋白在底層,我就倒晒出黎,眼見底層毫無蛋白,而且不斷找尋蛋白(如圖),只有見到稀釋的椰汁,沒有任何固體蛋白,好失望!應該改名叫椰汁燉雙丸,沒有燉蛋白,請不要加上燉蛋白在名稱上!拎落去更換,店舖亦毫無悔意,不願更換。。唉!以為芝麻糊沒有出錯的機會,點知都係淡而無味。。。點解呢間垃圾仲有人食。。。只係希望唔好再有下一個受害人。。。食到呢間垃圾糖水店!