2024-06-15 538 瀏覽
依間野食物係ok, 都算抵食,因為有hsbc red 卡優惠 不過吾會再光顧。。。話說訂左6:30 食晚飯,今日已經好大雨,勁多人入parking , 停車場full 左 , 排緊隊入去。。6:32 泊好車, reception 個女人打黎 "你幾點到?" "我係停車場,比15分鐘我" ; "我地吾會留枱比你架喇,好多人等緊" "下,我係停車場喇wor ,你都比我泊左車先" "你無親戚一齊食咩?吾可以叫距黎攞位咩?你依家即刻上黎呀!我地係吾會比張枱你!"跟住聽到距同後面既同事對話: 距話要15 分鐘wor。。。" 跟住cup 左我線, 我個下真係火都黎埋。。。其實香港飲食業有你依d 咁好態度既前台,真係多謝你。。 希望你一世做死依份工,間餐廳快d 摺喇
2024-06-15
生日