餐廳: Eaaat.here
資訊:

2021-04-09 26 瀏覽
我地今日係大角嘴食一間西式餐廳 首先我地叫左兩份主食:魚子醬蟹膏蟹肉意粉;墨西哥風味烤雞,意粉唔會硬身,蟹肉味好濃,魚子醬就則有啲苦,但整體來講都好好食,墨西哥風味烤雞唔會乾,皮脆肉嫩,又大份。 然後我地叫左雞胸軟骨,牛舌,大蔥雞髀肉,免治雞肉棒,依啲串燒都做得好出色,特別是牛舌和免治雞肉棒。有肉汁又唔會老,雞肉棒多汁肉嫩,配上蛋黃令口感再昇華。 仲叫左多士拼盤,巴馬火腿多士、蒜香蝦多士、蟹肉沙律醬多士、鵝肝醬多士,多士十分脆口,特別推介鵝肝醬多士。 飲品叫左宇治綠茶梅酒,同熱朱古力,酒偏重燒酒味,適合鍾意飲酒既人,熱朱古力好濃味唔會淡。 甜品是士多啤梨蘋果金寶伴蛋糕, 士多啤梨和蘋果焗熱配上蛋糕,服務員會幫手撈埋佢地,一熱一凍既口感,新奇有趣。

我地今日係大角嘴食一間西式餐廳 首先我地叫左兩份主食:
魚子醬蟹膏蟹肉意粉;
5 分鐘 (堂食)