2022-11-29
小店位於旺角,主打手工啤🍻 同多款特色西式料理,芝士火鍋🫕、生蠔🦪、BBQ😋、海鮮🦞、意粉飯樣樣有齊😝 整體環境舒適,燈光較暗,令人感覺更加放鬆😌 放工同朋友仔過嚟chill吓都唔錯~ 前菜先嚟個一口迷你四色漢堡包🍔 造型十分可愛,超級打卡able呀💗 牛肉肉味濃郁,咬落夠juicy,份量啱啱好,唔錯唔錯👍🏻自家製忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁pizza有驚喜!上枱時熱辣辣,即叫即焗,外層脆卜卜,上面鋪咗層滿滿嘅芝士,搭配菠菜同大大條嘅煙三文魚,味道鹹香,值得一試🤩芝士軟殼蟹窩夫漢堡份量驚人~ 軟殼蟹好大隻,炸粉唔厚,十分香脆,配上甜甜地嘅窩夫好得意🤪 旁邊更有脆脆嘅薯圈,新鮮番茄同菜,感覺無咁邪惡🤤黑松露肉醬千層麵都係第一次見😆 估唔到呢個配搭都幾match!每款配料嘅味道都好濃郁但又唔會搶過其他,鹹香鹹香咁,超級推介🙈
芝士軟殼蟹窩夫漢堡份量驚人~ 軟殼蟹好大隻,炸粉唔厚,十分香脆,配上甜甜地嘅窩夫好得意🤪 旁邊更有脆脆嘅薯圈,新鮮番茄同菜,感覺無咁邪惡🤤 黑松露肉醬千層麵都係第一次見😆 估唔到呢個配搭都幾match!每款配料嘅味道都好濃郁但又唔會搶過其他,鹹香鹹香咁,超級推介🙈