2023-12-13
今日黎左而間係半山附近嘅cafe,係扶手電梯旁邊,行過去唔洗1分鐘。就咁睇個門面已經有一種好cool好型嘅感覺,成間cafe行一種dark tone嘅顏色同水泥灰嘅裝修風格,令到佢係而個區有別樹一格嘅感覺。今日我就叫左個Smoked salmon salad croissant 加一杯black coffee.d洋蔥係生嘅,食落有陣辣辣嘅感覺,煙三文魚都唔算多,以而個價錢係有少少貴。crossiant個外層好脆,唔會話食落口好油嘅感覺,咬起上黎煙煙韌韌咁,整體係不錯的。配搭埋杯飲落去唔會話太苦亦都唔帶酸嘅black coffee,可以順便解解膩,加埋成個環景係好chill好放鬆的。一定會再黎!!
係扶手電梯旁邊,行過去唔洗1分鐘。 就咁睇個門面已經有一種好cool好型嘅感覺,成間cafe行一種dark tone嘅顏色同水泥灰嘅裝修風格,
令到佢係而個區有別樹一格嘅感覺。
一定會再黎!!
題外話/補充資料:
佢係一間 pet friendly 嘅餐廳,我去個日已經有5-6隻狗係店入面。如果朋友們係怕狗的話,就要睇時間啦。
同埋間cafe 係唔收加一嘅,住係附近嘅人可以去食下野hea下又一day