2023-07-02 10 瀏覽
🍽️ Ghetto Cafe 📍 旺角黑布街13號地舖-💫 煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡($55,套餐加$18 )牛肉好厚好多肉汁,煙肉蘑菇份量都好多!加埋濃郁半溶既芝士🤌🏻🤌🏻🤌🏻好味又好飽肚🥹🥹💫黑松露芝味牛肉漢堡($65,套餐加$18 )勁多黑松露醬,但唔會太濃,同時食得出牛味同埋黑松露味道,感覺啱啱好👍🏻👍🏻👍🏻💫套餐包左粗薯條同埋芝士墨西哥粟米片(額外加$10 )粗薯條真心超好食!啱啱炸起熱辣辣,做到外脆內軟😍😍相對之下,芝士墨西哥粟米片就真係差啲啦,佢一啲都唔脆,有種放咗好耐嘅感覺🥲🥲諗住白色嘅醬係酸忌廉啦⋯⋯唔係呀!係凍冰冰嘅類似cream cheese嘅物體😵😵💫飲品我哋就揀咗梳打水同埋雪碧,特別欣賞汽水係樽裝嘅🫶🏻🫶🏻-🌟環境好靚,啲歌好有feel,氣氛好好!打卡一流!🌟連鎖包店價錢,但係高質足料好多!🌟粗薯條真係一流😍😍粟米片真係唔使試🥲🥲推薦指數:4/5抵食指數:4/5#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong#mk #mongkok #旺角 #旺角好去處 #ghetto #GhettoCafe
🍽️ Ghetto Cafe
📍 旺角黑布街13號地舖

💫 煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡($55,套餐加$18 )

💫黑松露芝味牛肉漢堡($65,套餐加$18 )

💫套餐包左粗薯條同埋芝士墨西哥粟米片(額外加$10 )
粗薯條真心超好食!啱啱炸起熱辣辣,做到外脆內軟😍😍

🌟環境好靚,啲歌好有feel,氣氛好好!打卡一流!
🌟連鎖包店價錢,但係高質足料好多!
🌟粗薯條真係一流😍😍粟米片真係唔使試🥲🥲

推薦指數:4/5