餐廳: Glasshouse (太古城中心)
資訊:

2022-10-15 1798 瀏覽
琴日同同事來食lunch, 分別叫左:🍽️Rib-eye steak🍔Wagyu Beef Burger兩樣都唔錯,因為之前食過一次個burger, 覺得好食,所以今次再來,但我叫既🍹凍檸茶,成杯好似凍檸水咁,完全無茶味,飲左兩啖就無飲💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰到埋單,我只睇頭兩行,見倒係我地兩個餐既名就當左啱,因為下面通常都係加一果d細數,又趕住返去做野,所以無仔細睇,共比左$563到返上公司,先睇倒無啦啦有個$78 Mango Roti加左落去,我地完全無叫過,之後又喇喇聲落返間鋪到,又要企喺到等佢地cancel返左單!!已經過晒我地食飯時間!!!有個好短頭髮女人(本身入坐時,佢帶位,已經見佢全程黑口黑面)由我同佢講講計錯,到行出來比返張$477單我時,完完全全一句「唔好意思」都無講!!明白有時忙中有錯,但最基本禮貌一句「唔好意思」都可以講下掛!!我仲要過晒食飯時間,行返過來企喺到等你!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡其實食物質素好既同時,亦會好注重員工服務態度。雖然好食,但唔會再來。👋👋
琴日同同事來食lunch, 分別叫左:
🍽️Rib-eye steak
🍔Wagyu Beef Burger

兩樣都唔錯,因為之前食過一次個burger

💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰