相約左三五知己聚舊,朋友揀左打邊爐圍爐取暖一下。都未入去就比出門口招牌吸引咗👀👀,入到去周圍佈置都好有格調, 打卡影相📸一流。霓虹燈五顏六色🟥🟧🟨🟩🟦🟪,最岩黎夜繽紛🎉。我地叫咗個城寨龍鳳雞煲翅振興消費🤑, 個翅超正勁足抖🙊,入面仲有花膠,,啲翅周花膠都大大舊可以補一補啲骨膠原,抗衰老一下。我地食哂啲湯料,個湯又超正,飲落唔會一口油,大推🙌🏻🙌🏻。 我地叫左個二人👥牛魔王拼盤入面有封門柳、牛頸脊、牛柳粒、醉牛肉、牛胸爽,醉牛肉勁特別,有少少似醉雞嘅味, 但有牛肉嘅口感,唔錯唔錯,牛肉質素好高,肥瘦適中👏🏻👏🏻。海鮮方面: 叫左珊瑚蚌同象拔蚌刺身,兩樣都超級新鮮,爽口彈牙🦷。最後仲有田園雙拼餃,有韭菜&椰菜餃🥟兩款餃 餃子皮薄餡多, 好足料,本人最愛💕💕韭菜味。
相約左三五知己聚舊,朋友揀左打邊爐圍爐取暖一下。

霓虹燈五顏六色🟥🟧🟨🟩🟦🟪,最岩黎夜繽紛🎉。