2023-06-14
鬼混Vie won won👻今次嚟到西環嘅呢一間西餐廳,裝修非常之有特色,佢哋參照左古堡嘅設計,dating嚟呢度氣氛真係一流!💓💓除咗環境靚之外,佢哋嘅嘢食亦都比我哋想像中更加出色,絕對唔係得個樣㗎😎😎野菌忌廉湯🥣 $68呢度嘅野菌忌廉湯,除咗非常之真材實料之外,濃郁得黎唔會覺得油膩,好飲過大部份同價位嘅西餐廳~👍🏻👍🏻香煎鴨肝配封門牛柳🥩 $298佢哋嘅鴨肝得非常香濃,入口唔會覺得油膩,直程令人想encore再encore!🦆封門柳既肉質都幾唔錯,整體來講係一個幾唔錯嘅配搭!🙈爆谷火山配雪糕🍧 $98佢哋嘅呢個甜品真係好大個,抵食又好味,個人覺得三四個人share都可以,爆谷配埋牛奶雪糕口感就更加多層次啦!😋😋Out of the dark🌚 $92呢一杯Cocktail係佢哋嘅特色Cocktail,入面分別有菠蘿、青檸、青檸汁、青辣椒同tequila,味道偏向青一啲,酒味唔算太重,個人覺得尼杯男女都適合,幾有特色㗎😌😌
野菌忌廉湯🥣 $68
香煎鴨肝配封門牛柳🥩 $298