2024-10-24
就黎萬聖節,搵吓啲特色餐廳食飯,就比我發現到呢度,預先Booking可以問餐廳佈置關於慶祝內容,真係好有儀式感,嚟慶祝特別日子一定好開心,除咗枱面上嘅裝飾甜品都可以寫字,仲可以去出邊露天打卡位影相嘢食方面,都好精緻,揀咗一個dinner set $368同埋單點野食Starter 揀左Tuna Tartare 吞拿魚他他,用雪糕筒上好靚靚,咸咸地配落他他好味Daily Soup 係磨蘑湯夠哂濃厚,如果有麵包會好開胃MAIN COURSE 揀左Grilled Angus Beef Ribeye +$88 燒安格斯牛肉眼 5成熟,SIDE DISH 加左$18 配Baby Spinach 菠菜苗Ribeye 5 成熟粉粉嫩嫩岩岩好,spinach 用creamed 既方法整好似多左個sauce 配牛扒DESSERT 揀左Dessert Platter +$68甜品拼盤最開心有好多甜品揀,咩都想食梗係要揀拼盤,仲有煙霧效果同畫盤真係好有儀式感🤤另外大食既我點會夠,仲點左個Linguine Carbonara 卡邦尼扁意粉 $128 , 意粉煮得岩岩好保留番Linguine 既口感同有香濃既芝
Daily Soup 係磨蘑湯
夠哂濃厚,如果有麵包會好開胃
另外大食既我點會夠,仲點左個Linguine Carbonara 卡邦尼扁意粉 $128 , 意粉煮得岩岩好保留番Linguine 既口感同有香濃既芝士味,好食
Roasted French Yellow Chicken with Truffle Seasoning (Pre-order & Limited)
黑松露烤焗法國黃雞(預訂及限量發售) $398
呢個係好值得點既菜,大家記得預訂,除左有一如餐廳風格既儀式感之外,好肥美既雞岩哂我呢個食肉獸,用松露做主題既烤雞,有3款松露醬汁配搭,即使係原味雞都好好味,推介大家食o