2022-02-12
一家沙田 真。隱世Cafe❤️之前經過河畔花園附近先知原來沙田都好多嘢時,今次誤打誤撞入左一家好🈶隱世情調既Cafe~如果唔係住附近都幾難搵到🤣一入到去環境格調都好復古,好多人係度Chit Chat。不過座位比較少,但係擺設用心,感覺好Ig-able㗎!💟 Tiramisu Cake $34 (8/10)呢個cake雖然細細份,但係Tiramisu味好香~而且口感好軟綿,冇凍餅咁硬但係都帶點實感!食完一啖又一啖,我都好鍾意呢個Cake😍作為Tea小小一塊罪惡感都唔會話太過分!💟 Royal Earl Grey Tea $30 (7/10)個人覺得呢個Tea就唔算好特別,但係都係唔錯的。因為個日已經下午,所以懶得叫Coffee,不過不失~不過拉花好好睇🙌🏻感覺好精緻~
💟 Tiramisu Cake $34 (8/10)