5月真係死亡月份,忙到一個點😫😫咁辛苦一定要食好嘢💪!我要打邊爐仲要有靚靚生猛海鮮🦐🦪!估唔到呢間仲可以任食,每位唔使400,都真係幾癲🤯~佢嘅任食會包咗一個雞煲🐔,仲有燉湯,廚師發辦嘅料理同埋超多款火鍋料任食🥬🥟~我哋揀咗芝士雞煲,啲芝士拉晒絲咁真係勁邪惡🧀!一路食仲一路上燉湯,今日係椰子雞湯,好香椰子味🥥,感覺好養生~而廚師發辦料理係蟹膏蟹柳飯🦀,個蟹膏勁甘香,如果呢個都任添就好🙈~食完個雞煲就換咗個蕃茄湯底打邊爐🍲,同時會上埋呢一大盤活海鮮😍😍!個海蝦勁大隻,個蟹又爆晒膏,個鮑魚仲會郁添🤩!因為佢店內直接有水缸,所以難怪啲海鮮新鮮到咁~其實海鮮只要新鮮就會好好食~佢個龍蝦同蟹都好正🦞,後來點嘅蟶子同蜆都非常推介👍~除咗呢啲,佢仲有一般火鍋料,例如各種蔬菜🌽,丸類🍡,肥牛🐮同埋餃子🥟~因為已經好飽同埋要專攻佢啲靚海鮮,所以試唔到太多🙁...但佢個紫菜炸響鈴真係一定要點!而且佢哋仲好貼心咁分一份或半份💗,人少少想試多幾款就可以揀半份~呢度新裝修咗,座位好闊落又舒服,同一班friend嚟就最啱~而家仲要係新menu,啲火鍋料真心正,有機會再嚟食埋我未食到嘅靚料先😋😋!
5月真係死亡月份,忙到一個點😫😫
咁辛苦一定要食好嘢💪!
我要打邊爐仲要有靚靚生猛海鮮🦐🦪!
估唔到呢間仲可以任食,每位唔使400,都真係幾癲🤯~
醬料

我哋揀咗芝士雞煲,啲芝士拉晒絲咁真係勁邪惡🧀!

椰子雞湯

蟹柳蟹膏飯

個海蝦勁大隻,個蟹又爆晒膏,個鮑魚仲會郁添🤩!
生猛海鮮

因為佢店內直接有水缸,所以難怪啲海鮮新鮮到咁~

其實海鮮只要新鮮就會好好食~
佢個龍蝦同蟹都好正🦞,後來點嘅蟶子同蜆都非常推介👍~

海蝦

因為已經好飽同埋要專攻佢啲靚海鮮,所以試唔到太多🙁...
但佢個紫菜炸響鈴真係一定要點!
火鍋料

2023-04-26